tisdag 3 januari 2012

my secrete message

så var det ett nytt år igen och nya utmaningar. Är det inte så man säger? Ett nytt år innebär ju kanske en ny start och vad passar inte då bättre att en gång för alla tömma sitt hjärta? Inspireread av En Dag i Sänder har jonna d bestämt sig för att dela med sig av sina secrete messages - 10 medelanden till 10 hemliga personer som alla på ett eller annat sätt varit delaktiga i jonna d's liv.

1. Jag är så ledsen för att jag inte varit där för dig tidigare men jag lovar att jag nu alltid kommer stå vid din sida när du behöver mig. Du är så stark!

2. Jag vet att man inte skall skylla på bara en person men jag kan fortfarande inte glömma den dagen då du förstörde min tonårstid.

3. Du betyder så mycket för mig trots att jag inte varit en god vän de sista månaderna. Men jag hoppas och önskar att vi kan få mer tid tillsammans nu och i framtiden.

4. Kan inte säga mer än att jag saknar dig och att det gör så ont att vara utan dig.

5. Hur skulle jag kunna klara mig utan er. Ni står alltid upp för mig och finns alltid där när jag behöver er. Tack!

6. Jag har sagt det så många gånger men jag kan aldrig visa det gott nog - du är min ängel och jag är så glad att du finns.

7. Även om vi nu inte ses varje dag är du alltid med mig och jag är så glad att jag mötte dig. Du är en sann vän och jag vet att vi kommer hålla kontakten trots att vi bor i olika länder. Du är så bra!

8. Jag är så otroligt ledsen för att jag bara försvann från ditt liv. Det känns nästan som att jag övergav dig när du äntligen hade kommit så nära. Känns overkligt att tänka på att jag inte kommer få se dig och din bror växa upp och bli vuxna. Men du finns alltid med mig i mina tankar och minnen.

9. Du är en fantastisk människa med ett hjärta av guld. Med öppen famn tar du emot var individ, vilket jag tycker är väldigt imponerande. Jag har aldrig hört dig säga ett enda ont ord och du skulle inte heller kunna skada någon annans hjärta. Du är en mycket bra förebild och jag hoppas att jag kan bli som du när jag blir "stor".

10. Förlåt!

Nu gör jag som de andra och utmanar Dig till att dela med dig av Dina secrete messages.

1 kommentar:

  1. Fina kommentarer
    Jag är ledsen att jag inte riktigt kommer hinna färdigställa din virkalong inom snar framtid. Har alldeles för mycket att tänka på just nu, men jag kan kommentera en liten kommentar när den finns på min blogg ;)

    Tack!

    SvaraRadera