onsdag 25 januari 2012

hemlisbyte

som tidigare nämnt, är jonna d med i hemligt garnbyte. Jag har aldrig varit med i ett garnbyte tidigare, så jag har varit väldigt exalterad över detta. Redan samma dag som jag fick min tilldelade "hemliga kompis" påbörjade jag jobbet med att ge henne hintar och små ledtrådar om vem jag var. Nästa dag inhandlade jag hennes paket och skickade iväg det. Baserat på de svar som min kompis gett på de obligatoriska frågorna inhandlade jag två nystan av blått handspunnet och handfärgat alpacka garn, 1 paket med små nystan perfekt till amigurumis, 1 påse med te, mörk choklad med havssalt och boken Senor Peregrino av Cecilia Samartin. Jag tyckte inte att jag var allt för tydlig eller gav allt för lätta ledtrådar, men min kompis har redan funnit ut vem jag är... besök hennes fina blogg och följ allt som denna supermorsa håller på med.

 (bild lånad av zupermorzan)

Nu skall jag själv försöka leta ledtrådar efter min egen hemliga kompis och se om jag är lika duktig som zupermorzan på att finna ut vem det är.

5 kommentarer:

 1. Tack snälla för vackra ord! Hoppas att det landar ett toppenpaket i din brevlåda så att du får bli lika glad som jag.

  Ha en underbar dag!

  SvaraRadera
 2. Hä'ftigt med krympplast, vet vi gjorde nåt liknande när jag var liten! Blir snyggt och ett nytt sätt att vara kreativ på!

  SvaraRadera
 3. Vad använder du mest för stl på virknål undrar nu din hemlisbytarvän.
  Här sitter jag i inne och ser ut på regnet, var ned till havet idag, jag har berg bakom mig, vi har snö på topparna, jag är hemmafru...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad detta är spännande. Sitter nu och kollar igenom många bloggar och försöker finna ut vem du kan vara och än så länge har jag några namn på min lista men ingen klar match. Eftersom jag vikar mkt amigurumis använder jag gärna virknål 2.5 eller 3. :)
   //jonna d

   Radera
  2. Ja att finna hemlisbytarvännen kan vara lite krångligt :P
   Idag ska mitt ena barn på dagis.
   Själv ska jag virka i turkost och svart...

   Radera