måndag 25 november 2013

jonna d's julkalender 2013

det börjar dra ihop sig och snart är det 1a advent! Eftersom jag inte har några egna barn eller någon annan i närheten som jag kan göra en adventskalender till, har jag bestämt mig för att göra en adventskalender här på bloggen! December är inte december utan en kalender och jag tycker det är så roligt att pyssla ihop en fin presentkalender, så i år har jag förberett en elektronisk sådan. Dock blir det inte lucköppning varje dag utan vi fokuserar på varje söndag i advent och jag lovar att det gömmer sig finfina presenter bakom var lucka. Första luckan öppnas alltså på söndag, den 1a advent och jag hoppas att så många som möjligt har lust att deltaga i min adventskalender där jag kommer lotta ut de olika presenterna bland er läsare.


3 kommentarer:

 1. Men så roligt!
  blir riktigt nyfiken på vad du hittat på. :)

  Ha det gott.

  SvaraRadera
 2. Ja, hurra! Vad spännande!
  Jag har tipsat om din blogg till en väninna som ska till din stad i samband med jul. Du har ingen etikett på turisttips i din lista till höger?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anni. Först och främst, tack för dina fina kommentarer. :)
   Så kul att din väninna skall hit i januari! Åh, det finns så himlans mycket att göra här och jag trodde faktiskt att jag hade en rubrik med "to do in hong kong" men den verkar ju inte finnas där, så det måste jag kolla upp på en gång. Annars kan du be din vännina maila mig, så skall jag nog kunna komma med några tips.
   Ha det gott!
   //jonna d

   Radera