tisdag 30 augusti 2011

pysselstafetten - 1a växlingen #2

pysselstafetten rullar på och nu har även Hedvig i lag 2 skickat stafettpinnen vidare. Hedvig har tolkat det givna temat - japan, genom att virka en otroligt söt liten japansk docka med rött hår och blågul kimono, som jag tycker är oerhört charmerande.


Nu skickar Hedvig pinnen vidare till Fiff med det nya temat 

"skelett"

Stort tack till Hedvig och lycka till Fiff!!!

5 kommentarer:

 1. Tack, jag behöver det! :-)

  SvaraRadera
 2. Hej! Här kommer en viktig anteckning
  För det gäller att vara ute i god tid!!!
  Under december månad (ja alla adventshelger) kommer vi att i
  HELA LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD (vi har nämligen en lika stor källare och övervåning), vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger, mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!!
  Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt! www.levvackert.blogspot.com

  SvaraRadera
 3. Vilken kul variant av pysselstafett du dragit igång! :-) Jag har arrangerat fyra pysselstafetter, men din är mer stafettlik än vad de är. :-) Jättekul idé! :-)

  SvaraRadera
 4. Spänningen är olidlig!!! :)

  SvaraRadera
 5. Jeg gleder meg også masse,masse,masse til å se hva Annika får ut av temaet mitt.. snart,snart.. =)
  Anna(fikk ikke kommentere med Googlekontoen,så da prøver æ "anonymt")

  SvaraRadera