lördag 13 augusti 2011

pyssel stafetten & jonna d glädjer sig

jonna d är lite chockad över intresset för pyssel stafetten, vilket givetvis är superskoj! Eftersom vi nu är uppe i 20 deltagare, bestämde jag att dela upp alla deltagare i 2 lag. Efter förfrågan anser jag också att själva tiden för skapandet bör förlängas till 2 veckor, men man kan självklart skicka stafettpinnen vidare när som helst. Marit frågade om det bara är egna designs som gäller och det är det verkligen inte. Låt din kreativitet flöda och skapa något som känns rätt för dig och det givna temat. Jag tror att detta kan bli en mycket rolig stafett och jag hoppas att ni alla andra också ser fram emot några veckor med mycket pyssel.

Lag 1: 
1. Anna 
2. Annika 
 
Lag 2:

2. Fiff
6. Wivi
7. CT
9. Sara


Reglerna för stafetten är enkla och det viktigaste med detta projekt är att vi skall ha skoj! 1. jonna d startar stafetten lördagen  den 20 Augusti, genom att skicka iväg ett tema till deltagare nummer 1 i lag 1 resp. lag 2. Jag gör ett inlägg på min blogg om att stafetten har startat och att temat är xxx, länkar även till de första deltagarna. 

2. Deltagare No 1 har upp till 2 veckor på sig att skapa något inom det givna temat. När kreationen är färdig, skriver han/hon om detta på sin blogg (gärna med bilder på resultatet). I samma inlägg presenteras ett nytt tema, som han/hon skickar vidare till deltagare No 2 på listan (i ditt lag). Glöm inte att länka till varandras bloggar, så att man lätt kan följa stafetten.

3. Deltagare No 2 har nu upp till 2 veckor på sig att vara kreativ, skriva om det på sin blogg och skicka vidare ett nytt tema till deltagare No 3. 

4. Stafetten pågår på detta sätt tills den når siste man - jonna d, som avslutar stafetten!

Eventuella kommentarer är mer än välkomna!

16 kommentarer:

 1. Detta ser jag fram emot! :) Hoppas det blir en utmaning.

  Självklart kan du också lägga in den youtube-filmen på din blogg.

  SvaraRadera
 2. Härligt! Det här ser jag verkligen fram emot.. fylld av förväntan.... och spänning.. =)

  SvaraRadera
 3. Halloj... ser bra ut, väntar med spänning på allas kreationer .-)
  Lycka till alla (inkl. mej själv ;) )

  SvaraRadera
 4. Spännande, det här blir roligt! =)
  Mycket bra initiativ!

  SvaraRadera
 5. Åhhh så spännande...Min första staffet!
  Jag säger som annemarlen.... lycka till alla, även till mig själv... hahaha...
  Kram

  SvaraRadera
 6. kuuul, detta ska jag följa och delta i!!:O) Maria

  SvaraRadera
 7. Dette blir gøy! Gleder meg til temaet mitt kommer på lørdag.. =)

  SvaraRadera
 8. Dåligt samvete... jag såg din kommentar men har inte haft tid eller ork att svara. Ser nu att du har många som är med. Skönt, mitt samvete är inte dåligt längre.

  Lycka till och jag ser framemot era alster. En annan gång ska jag oxå vara med!

  SvaraRadera
 9. Det ska bli spännande. Det knepigaste bli nog att hitta på ett nytt tema.

  SvaraRadera
 10. Det här blir kul! Men jag undrar fortfarande lite över det här med temat...ska temat vara en handarbetsteknik? Eller kan temat vara en känsla, en inspiration (typ höst, kärlek osv.)?

  SvaraRadera
 11. Det skall blir spännande att följa. Jag ser fram emot när det blir min tur att göra något roligt eller kreativt. /Christel

  SvaraRadera
 12. Så kul att ni alla fortfarande är intresserade!

  Fiff - temat kan vara vad som helst. Du var ju intresserad i återbruk och det tycker jag är ett väldigt bra tema. Andra teman kan vara svenskt, gammalt, blått, höst, film, fake it till you make it, skräck, jul, barnsligt, galet, hat.... etc etc. Så med andra ord - vad som helst, som ger rum för kreativitet.
  \\jonna d

  SvaraRadera
 13. Hei. Er fortsatt med. Opplegget høres veldig bra ut. Gleder meg!

  SvaraRadera
 14. Sjukt skoj detta :D Längtar tills det är min tur!

  SvaraRadera
 15. Nu äntligen är jag tillbaka från semestern och sitter vid min egna dator. Klart jag fortfarande är med. Det ska bli kul och spännande att följa detta i höst. Lycka till allihopa! :))

  SvaraRadera