fredag 12 april 2013

"in the future, everybody will be world-famous in 15 minutes" - andy warhol

förra helgen besökte jag en fantastisk utställning - andy warhol 15 minutes eternal. Jag älskar verkligen Andy Warhol så ett besök var ett måste och jag blev verkligen inte besviken. 15 minutes eternal är den största warhol utställningen någonsin som besökt Asien, består av mer än 300 olika verk och skall besöka 5 olika städer - Singaport, Hong Kong, Shanghai, Beijing och Tokyo, så skulle du under året besöka någon av dessa städer kan jag starkt rekommendera denna utställning.
Man fick tyvärr inte fota inne på själva utställningen men jag blev lika glad över de färgglada installationerna utanför museet.
2 kommentarer:

 1. WOW! Jag blir alldeles lycklig bara av att se dina bilder! Tillåter mig att spara en av dem som inspiration och glädjekälla, kommer självklart aldrig att använda den eller publicera den någon annanstans!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart får du spara vilken bild du vill! Det var så himla fint med alla dessa färger och man blev så glad inombords av det. Om du får möjlighet till det, kan jag starkt rekomendera denna utställning.
   //jonna d

   Radera