måndag 7 november 2011

hjääälp... snälla!

jonna d behöver din hjälp! Jag har nämligen påbörjat ett litet virkprojekt i form av en delfin men nu vet jag inte helt hur denna skall monteras. Mönstret kommer från boken "25 små gulliga amigurumidjur" av Annie Abaachan men eftersom jag är ute och reser har jag bara kopierat de sidor jag trodde jag skulle komma att behöva... och tyvärr inte sidan med bilden på den färdiga delfinen. Så nu undrar jag med spänning om det är någon där ute som har samma bok och som skulle vilja skicka en bild på denna lilla krabat till mig. Jag har liksom lite svårt att få ihop mina delar till en delfin... det ser just nu mera ut som en strandad säl. Jag har kanske missat något, men har inte delfiner en ryggfena och vad hände egentligen med nosen?

2 kommentarer:

 1. Är det den här delfinen du gör? http://www.ravelry.com/patterns/library/dolphin-days

  SvaraRadera
 2. *FNISS*
  Vad du är rolig! Hihihi.
  Förlåt mig, snälla du, jag menar INGET illa! Men du har rätt! Den som gjorde mönstret missade något viktigt, det skall ju vara en ryggfena...
  Men för all del, den strandade delfinsälen (en ny ras?) är ju HUR söt som hälst, dessutom ser det ut att vara min favoritfärg...!?

  SvaraRadera