söndag 18 maj 2014

skall jag fortsätta sniffa?

hej, säger jag och kör upp huvudet i sanden efter en tids tystnad... det har inte blivit så mycket bloggande på mig... har liksom tappat stinget... energin... drivkraften till att sätta mig ner och skriva ett par rader. Vet inte helt varför men det är så mycket annat som tagit min energi i det sista (mer om det vid ett senare tillfälle...) och jag har varit och är fortfarande väldigt osäker på vad jag skall göra med min blogg. Jag vill ju gärna hålla den vid liv men har jag tiden och lusten? Vill liksom inte att det skall bli ett "måste"... ett stress moment, som bara gör ont och inget gott men samtidigt så är det skoj att dela med mig av min vardag och det jag gör här borta i Hong Kong... så jag skall suga lite mer på karamellen så får vi se hur det blir med sniffandet. 
Under tiden vill jag passa på att i efterhand gratta alla mina kära i Norge. Av att döma av alla fina bilder som kommit upp i natt, så var det en kanonbra dag igår.

1 kommentar:

  1. Det är tråkigt när nåt man gillat blir ett "Måste".... Låt bloggen ta en paus, vila och hitta på lite annat. Sen kanske du får lust att sniffa igen, man vet ju aldrig vilka kreativitetspuffar man får eller vart de leder :)
    Jag tycker i alla fall att det är spännande att se dina bilder, från en vardag rätt olik den här hemma, och dina fina skapelser! Ha det riktigt gott så länge du är iväg och gör annat! Kram

    SvaraRadera