lördag 4 februari 2012

pysselstafetten - sista etappen

i sista eliten har jonna d hunnit klart med sin tolkning i pysselstafetten. För någon vecka sedan fick jag temat "musik" av Christel, vilket jag personligen tyckte var lite klurigt. Eftersom jag själv lyssnar på mycket musik när jag jobbar och är ute och går, använder jag ofta hörlurar, som alla är ganska tråkiga. Så för att pigga upp min vardag, tänkte jag att det kunde var fint med ett par färgsprakande hörlurar - jag tog därför ett par ganska tråkiga och enkla hörlurar och virkade in dem i ett otroligt vackert och färgglatt melange garn. Tycker själv att det faktiskt blev lite roliga.
I och med denna lilla ide, avslutar jag nu pysselstafetten för lag 2. Känns lite sorgligt att det redan är över, för det har varit en rolig och trevlig period. Hoppas dock att det finns intresse för ytterligare en stafett lite senare i vår. Tusen tack till er alla som ville vara med!

3 kommentarer:

 1. Självklart finns intresset för en stafett till!! Håller med, känns lite trist att det är över. Har varit så mycket underbart och kreativt att titta på.

  Hörlurarna blev ju superfina!! Tror nästan att jag ska ta och stjäla idén av dig och göra något liknande, tycker att mina sitter kvar så dåligt på huvudet och om man virkar in dem glider dem nog inte av lika lätt... =)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Dina hörlurar blev supercola. Jättebra tolkning av temat musik tycker jag. Trevlig helg. Kram Christel

  SvaraRadera
 3. Verkligen piffiga hörlurar! O det var en trevlig stafett :-)

  SvaraRadera