söndag 16 oktober 2011

pysselstafetten - senaste växlingar

hjälp, vad pysselstafetten rullar på snabbt! Jag har befunnit mig i bloggarnas ingemansland i en vecka och har redan missat hela två växlingar. Både lag 1 och lag 2 har skickat stafettpinnarna vidare.

För lag 1 har Carina på Kreativ Utan Gränser växlat vidare till nästa deltagare. Carina fick temat "astrid lindgrens värld" av Hobbyugla och till detta har hon gjort en otroligt fin, personlig och annorlunda tolkning. Carina har gjort en lampa där hon använt några gamla, fina böcker till fot. En väldigt bra ide' och lampan ser helt fantastisk ut.

(bild lånad från Kreativ Utan Gränser)

I och med denna fina tolkning, har nu Carina växlat vidare till deltagare No 7 i lag 1 - Nettan på Pysselstugan och det nya temat är 

"vatten"

Även lag 2 har tagit ett steg vidare i stafetten. Pysselkiisen fick temat "löv" av Marlen och det har hon löst genom att virka tre otroligt fina små orkideer. Jag är väldigt imponerad, inte bara av själva virkningen men också av orkide kunskapen och inte minst den påhittiga tolkningen. 

(bild lånad från Pysselkiisen)

Genom denna kreativa process, skickar även Pysselkissen stafettpinnen vidare. Nästa man ut för lag 2 är Becca som skall låta kreativiteten flöda inom temat 

"medelhavet"

Ett stort tack till både Carina och Pysselkiisen och lycka till Nettan och Becca.

1 kommentar:

  1. Fantastiska bidrag bägge två! Vilken kreativitet det finns ute i stugorna :-)
    Men måste rätta dig lite, för det var inte jag som gav pysselkiisen temat...

    SvaraRadera